Xerrada "Xarxa Òmnia, un projecte social" a Viladecans

L'espai Atrium de Viladecans va acollir dimarts 29 de març la xerrada "Xarxa Òmnia un projecte social", tot coincidint amb la posada en marxa del tercer trimestre d'activitats al Punt TIC-Òmnia Fundació Viladecans.

"Xarxa Òmnia un projecte social", aquest és el títol de la xerrada que va tenir lloc el passat dimarts 29 de març a l'espai Atrium de Viladecans i que va anar a càrrec de Cesk Gasulla, de l'ODC, Vanessa Oncala, dinamitzadora del Punt Òmnia Fundació Viladecans, i Joan Bassolas, gerent de la fundació. Aquestes xerrades formen part de la proposta de l’Oficina de Dinamització Comunitària de la Xarxa Òmnia- ODC amb l’objectiu d’apropar el projecte Òmnia a la ciutadania a partir del coneixement de la feina i propostes que es desenvolupen als punts de tot el territori català.

Els assistents, un centenar de persones, van poder conèixer l'heterogeneïtat de propostes i activitats que tenen lloc als 124 punts de la Xarxa Omnia. El contingut de la conferència es pot consultar aquí.

 

La jornada també va servir per conèixer el projecte “WiHome”, que consisteix en anar dotant els diferents barris de la ciutat de Viladecans d'accés a internet sense cables a un preu assequible. La prova pilot s’ha iniciat al barri de la Montserratina amb la col·locació de 20 antenes wifi. Més informació a Wiladencans.cat.

La proposta formativa de la Fundació Ciutat de Viladecans es desenvolupa a 6 centres arreu de la ciutat i més de 300 persones solen participar en els diferents cursos i activitats proposades.

Més informació

Cerca a Notícies

Cerca per temes
Cerca lliure

Notícies relacionades

Comentaris

Publica un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a evitar missatges o subscripcions automàtics i no desitjats.
2 + 2 =
És necessari resoldre aquest problema matemàtic simple. Per a 1+3, posa 4.