Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Primer Congrés Internacional de Telecentres

Publicat el 10/01/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip Redes de Telecentros
Logotip Redes de Telecentros

L'Associació de Comunitats de Xarxes de Telecentres de l'estat espanyol organitza la primera edició internacional d'aquesta trobada, que tindrà lloc els propers 24 i 25 de gener de 2011 a Sevilla.

Aquest congrés reunirà responsables de diferents associacions de telecentres, dinamitzadors/ores, participants, personal tècnic de les Administracions públiques, empreses, entitats... i un llarg etcètera de persones professionals de la societat de la informació i la comunicació, provinents de diferents països.

Destaquen dins del programa les conferències a càrrec d'experts com ara Eduard Punset, Manuel Castell i Miguel Gonzalo Sancho, les trobades digitals, els espais oberts 3.0 entorn temàtiques relacionades amb l'ocupació i capacitació tecnològica, l'empoderament de la dona, l'Open Government... i la presentació d'experiències. Consulteu el programa complet aquí.

La Xarxa Punt TIC i Òmnia també tindran presència al congrés. D'una banda es presentarà la Xarxa Punt TIC i, de l'altra, els blocs dels Òmnia de presons.

Les inscripcions es realitzen a través del web del congrés. D'altra banda, el 20 de gener és el termini per enviar comunicacions entorn dos eixos: l'impacte dels telecentres i innovació, trobareu les bases en aquest enllaç.

Més informació: