Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Obert el Call for Papers del BDigital Global Congress 2011

Publicat el 07/02/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip bdigital
Logotip bdigital

L'edició d'enguany del congrés BDigital, que es realitzarà del 31 de maig al 2 de juny, tindrà com a eix el concepte de l'Smart World. Si voleu participar-hi com a ponents cal que feu arribar la vostra proposta abans del 18 de febrer.

Barcelona acollirà del 31 de maig al 2 de juny una nova edició del BDigital Global Congress, que enguany abordarà temàtiques com: Smart Buildings, Smart Network, Smart Office, Smart Home, Smart Phones, Smart Energy, Smart Vehicles, Smart e-Health, Smart Sport, Smart Social Media, Smart Banking, Smart Sustainability i Smart Cities, entre d’altres.

Barcelona Digital Centre Tecnològic organitza aquesta jornada i convida a les empreses, institucions, administracions públiques i centres de recerca amb experiència dins d'algun d'aquests camps a participar-hi com a ponents.

Si voleu fer arribar la vostra proposta de ponència, podeu emplenar aquest formulari. L'últim dia per enviar la proposta és el 18 de febrer a les 12:00 hores. Totes les candidatures rebran resposta abans del 4 de març. Per  a més informació podeu contactar amb: speakers [arrova] bdigital.org.