Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Reflexionar sobre les desigualtats amb un vídeo d'un minut

Publicat el 26/10/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Concurs Mans Unides: El teu punt de vista pot canviar el món
Concurs Mans Unides: El teu punt de vista pot canviar el món

Aquest és el repte que us planteja Mans Unides amb la tercera edició del concurs de clipmetratges El teu punt de vista pot canviar el món.

Sensibilitzar i crear consciència crítica sobre les desigualtats Nord-Sud i sobre la crítica situació de l'Àfrica Subsahariana és l'objectiu d'aquest certamen.

Enguany, el tema sobre el qual han de tractar els clipmetratges s'emmarca en la campanya África cuestión de vida, cuestión debida de la Xarxa d'Entitats per al Desenvolupament Solidari (REDES).

Hi ha dues categories en què es pot participar al concurs: general o centre educatiu. El primer s'adreça a la ciutadania en general i el segon a centres educatius. En totes dues modalitats hi ha tres temes sobre els quals poden tractar els vídeos:

  • Àfrica: aquest continent desconegut. Període per lliurar les obres sobre aquest tema: del 17 d'octubre al 30 de novembre de 2011.
  • Àfrica: educació i sanitat. Període per lliurar les obres sobre aquest tema: de l'1 de desembre al 15 de gener de 2012.
  • Àfrica: aigua i medi ambient. Període per lliurar les obres sobre aquest tema: del 16 de gener al 29 de febrer de 2012.

Hi haurà diversos premis, entre ells un viatge a Senegal!

 

Tu punto de vista puede cambiar el mundo per MansUnides