Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Concurs per dissenyar la imatge i el lloc web de Drupal.cat

Publicat el 03/03/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip actual de Drupal.cat
Logotip actual de Drupal.cat

Drupal.cat vol canviar la seva imatge corporativa i la seva plana web i convoca un concurs amb aquest objectiu. El disseny guanyador obtindrà un premi de 1.000 euros.

El Grup d'Usuaris de Drupal en llengua catalana, Drupal.cat, obre un concurs per tal de crear una nova imatge corporativa i un nou disseny per a la plana web, a més d'altres elements de marxandatge. Més concretament, cal dissenyar:

  • Nova imatge corporativa
  • "Badges" de membre
  • Lloc web
  • Un cartell informatiu, tipus expositor

 Per participar-hi cal que envieu l'esbos del disseny d'algun dels materials, com, per exemple, una proposta de la imatge gràfica de l'entitat o del disseny de la portada del web. Aquesta és una recomanació, però en cap cas, hi ha límit ni de material enviat, ni de nombre de participacions per persona. Es valoraran positivament propostes d'arquitectura de continguts, usabilitat, esbossos d'altres artefactes del concurs, etc.

Les propostes de disseny es podran lliurar fins al 30 d'abril, enviant un correu a concurs[arrova]drupal.cat. El concurs tindrà un únic premi de 1.000 € a la proposta escollida.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Etiquetes: