Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Ens ajudeu a fer difusió de la Jornada de la Internet Social?

Publicat el 17/10/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Fotomutatge Jornada de la Internet Social 2011
Fotomutatge Jornada de la Internet Social 2011

Teniu al vostre abast un vídeo, el hashtag #Jdis11, la plana web... per poder fer difusió de la jornada! Ens ajudeu? El 28 d'octubre serà un gran dia per a la Xarxa Punt TIC i la Xarxa Òmnia, ja que, celebrarem la nostra trobada anual: la Jornada de dinamització de la Internet Social.

Totes les persones implicades en aquests dos projectes hi esteu convidades, i, a més a més, us animem a fer-ne difusió a través dels vostres blocs, planes web i xarxes socials.

A la plana web de la Jornada de dinamització de la Internet Social 2011 trobareu la informació pràctica sobre la trobada. Hi podeu consultar el programa i les experiències que s'hi exposaran, així com realitzar la preinscripció.

També ens agradaria sentir les vostres opinions sobre els temes clau que es tractaran a la jornada. Les xarxes socials Twitter i Facebook ens faciliten aquesta interacció!

A Twitter a més de @punttic i @xarxaomnia, podeu seguir @internetsocial i fer servir el hashtag #Jdis11.

A Facebook, podeu publicar comentaris a la pàgina de Punt TIC o directament a l'esdeveniment de la Jornada, on també podreu confirmar la vostra assistència.

Per anar escalfant motors, aquí teniu un vídeo previ de la jornada. El podeu penjar als vostres blocs i llocs web!

 

Et pot interessat també