Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El dinamitzador respon, nou servei del Punt TIC elCanal

Publicat el 03/02/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
"Súperpunttic", el dinamitzador respon
"Súperpunttic", el dinamitzador respon

Al Punt TIC d'elCanal hem inaugurat un nou servei per als nostres usuaris/àries anomenat "El dinamitzador respon". El nostre objectiu és posar al seu abast solucions en línia per dubtes que els plantegin les Noves Tecnologies. Ens hem inspirat en la figura de "L'expert respon" d'altres espais, com Sant Feliu On Line.

Estem treballant en el disseny d'un fòrum que ha de servir perquè hi hagi un diàleg entre participants i dinamitzador però sobretot entre usuaris/àries. Segur que algú altre pot ajudar a resoldre allò que als nostres usuaris els amoïna.

Però mentre aquest moment no arribi, podeu fer-nos consultes a través del correu electrònic o posant un comentari al bloc.

Plantegeu els dubtes que vulgueu i tan aviat com puguem us contestarem amb instruccions, captures de pantalla explicatives o fins i tot amb vídeotutorials que nosaltres crearem.

Aquestes són les vies per fer consultes:

  • Físicament. Podeu venir al Punt TIC durant els horaris de Connexió Lliure. Podeu veure els horaris a través d'aquest enllaç (us recomanem la vista SETMANA).
  • Correu electrònic: Envieu-nos un mail amb el dubte i contestarem tan aviat com ens sigui possible.
  • Fòrum: (properament).
  • Skype: Feu servir el programa de videoconferències SKYPE. Truqueu-nos els dimecres de 19:00 a 20:00 h. El nostre usuari és elcanalpuntic.

Trobareu tota la informació sobre aquest espai a la pàgina que hem creat específicament al nostre bloc www.elcanalbloc.blogspot.com.

Etiquetes: