Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El CTC Masquefa imparteix un curs sobre Linkedln i ACTIC a tècnics de l'Anoia

Publicat el 14/10/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Fotografia de la formació del CTC
Fotografia de la formació del CTC

Representants de la Comissió d’Intermediació de l’Anoia, integrada per tècnics municipals de l’àmbit de la formació, l’ocupació i l’empresa de diversos ajuntaments de la comarca, va ser el 20 de setembre al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa. Hi van realitzar un curs sobre la xarxa social Linkedln i el certificat ACTIC, que acredita, davant de qualsevol empresa o administració, el nivell de coneixements que es té en l’ús de les TIC.

La sessió formativa, impartida per la professora del CTC Yolanda Anguita, va permetre als tècnics conèixer amb detall dues noves eines (la xarxa Linkedln i el certificat ACTIC) que ara podran oferir als seus usuaris/àries, principalment persones que es troben a l'atur i busquen feina, i empreses que sol·liciten personal.

La Comissió d’Intermediació de l’Anoia treballa coordinadament i comparteix experiències per millorar la formació de les persones en atur i ajudar-les a inserir-se en el mercat de treball. També s’encarrega de captar empreses que demanden personal i de coordinar les demandes laborals i les ofertes.