Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Formació al CTUG el primer trimestre 2011

Publicat el 21/12/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip CTUG
Logotip CTUG

Des del Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG) ens avancen l'oferta formativa que han programat per al primer trimestre del 2011. N'hi ha cursos adreçats al públic en general i d'altres dirigits específicament a professionals d'empresa.

El CTUG ha presentat un avanç de les activitats que portarà a terme durant el primer semestre 2011, entre les que destaquen les activitats de formació per a professionals i, dins d'aquesta proposta de formació contínua, hi desaca la de professionals del món de les noves tecnologies, ja que es programaran diversos cursos de certificació.

Com és habitual, el CTUG també proposa activitats obertes i gratuïtes a la ciutadania dins la programació del seu Punt TIC.

Aquest avanç coincideix amb la finalització del projecte Ciutats digitals, que ha emprès en col·laboració amb l'Ajuntament de Granollers. El projecte Ciutats digitals ha permès apropar les TIC a més de 2000 persones al CTUG l'any 2010 amb activitats com Cdigital, cursos d'acTIC i formació diversa de caire tecnològic dins els àmbits del màrqueting digital i les solucions tecnològiques i audiovisuals. La programació pretén donar continuïtat al projecte.

Per a més informació i inscripcions podeu consultar www.ctug.cat.

Fitxers adjunts: