Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Portal ACTIC es fa ressò de les formacions que s'ofereixen als Punt TIC

Publicat el 27/05/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip ACTIC
Logotip ACTIC

Últimament molts Punt TIC ofereixen cursos de preparació per a les proves ACTIC. És una oferta que suscita molt d'interès i el Portal ACTIC vol fer-ne difusió per tal que tothom que busqui preparar la prova sàpiga on formar-se.

L’Oficina Gestora de l'ACTIC ha obert un apartat al Portal ACTIC en què es dona a conèixer l’oferta formativa del Punt TIC que s’adequa als continguts i als principis d'aquest certificat. S’hi arriba mitjançant la ruta Inici > Ofertes formatives TIC > Cursos de formació (a la columna esquerra del portal). Un botó porta a l’oferta dels centres col·laboradors i l’altre a l'oferta dels Punt TIC.

Així doncs, els dinamitzadors i dinamitzadores podeu fer arribar a l'Oficina Gestora de l'ACTIC la informació relativa als cursos basats en l’ACTIC que programeu en el vostre centre, a fi que la puguin publicar al portal. L’adreça electrònica de contacte és actic[arrova]gencat.cat.

 

Estàndards formatius basats en competències

Un dels objectius de l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC) és el de contribuir a establir uns estàndards formatius basats en el principi de competència. A hores d’ara ja poden afirmar que la implementació de l’acreditació ha generat una demanda de formació basada en l’ACTIC.

Per tant, el Servei de Societat del Coneixement de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, en el qual està integrada aquesta Oficina Gestora, convida els Punt TIC a adaptar la seva oferta formativa als continguts i als principis de l’ACTIC.