Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Obert el període d'inscripció a la trobada ITWorldEdu 2011

Publicat el 06/10/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip de l'ITWorldEdu 2011
Logotip de l'ITWorldEdu 2011

Aquesta trobada que aplega persones de l'àmbit educatiu amb el sector TIC celebra el 26 i 27 d'octubre la seva quarta edició. Totes les persones que hi vulguin assistir ja poden formalitzar la inscripció. Enguany, s'espera rebre un 15% més de visitants que la passada edició.

ITworldEdu 2011 vol ser un punt de trobada cap a l'excel·lència de la tecnologia educativa entre la indústria i els serveis educatius. Tindrà lloc el 26 i 27 d'octubre, a CosmoCaixa de Barcelona. CETEI-Fundació Joan XIII organitza aquesta jornada, que en la seva quarta edició està promoguda per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i empreses del sector TIC .

Enguany es preveu rebre més de 1.500 visitants, un 15% més que en la passada edició. D'aquests, 1.000 assistents provenen de l'àmbit educatiu i 500 de l'àmbit empresarial tecnològic.

S'han obert les inscripcions, tot coincidint amb l'inici de la Fira Virtual ITworldEdu 2011, que està operativa a la pàgina web www.itworldedu.cat, i on les empreses que participen en aquesta quarta edició donen a conèixer les novetats que presentaran en el marc de la trobada.