Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Reportatge sobre "Aprenem a emprendre" al Pallars Sobirà

Publicat el 06/06/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
jornada_aprendre_a_emprendre
jornada_aprendre_a_emprendre

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà, a Sort, ha acollit el passat 30 de maig una jornada formativa dins del cicle de conferències d'activació econòmica de les Terres de Lleida.

L'enginyer i professor de la Universitat de Lleida, Jose M. Alonso va impartir el passat 30 de maig el curs "Aprenem a emprendre" en què va destacar quin ha de ser el full de ruta que ha de seguir qui vulgui posar en marxa un nou projecte empresarial. La sessió formativa, celebrada a la seu del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, a Sort, s'inclou en el cicle de conferències d'activació econòmica de les Terres de Lleida promogut per la Diputació de Lleida, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons social europeu.

El paper de les TIC, l'especialització davant la competència i el finançament dels nous emprenedors van ser alguns dels temes en què es va incidir en les explicacions destacant així mateix els exemples de projectes empresarials innovadors nascuts en l'àmbit local però amb una repercusió internacional gràcies a Internet.

El programa de la jornada va incloure també aspectes com ara l'esperit d'emprendre amb sentit de futur, la creació, llançament i creixement de l'empresa i les oportunitats de negoci a la comarca.