Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

IV Premi ITworldEdu a la Innovació Educativa

Publicat el 08/09/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip de l'ITWorldEdu 2011
Logotip de l'ITWorldEdu 2011

La quarta edició del Premi ITWorldEdu a la innovació educativa en l'àmbit TIC s'organitza en el marc de l'ITworldEdu 2011, punt de trobada cap a l'excel·lència de la tecnologia educativa entre la indústria i els serveis educatius, que tindrà lloc el 26 i 27 d'octubre a CosmoCaixa de Barcelona. Termini per presentar-hi les candidatures: 30/09/2011.

Organitza: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, CETEI-Fundació Joan XXIII i les empreses impulsores de l'ITworldEdu 2011.

Objectius: Reconèixer l'esforç de l'àmbit educatiu en la creació pròpia i avaluació de nous recursos digitals; reconèixer la figura del personal docent i administratiu dels centres educatius com a agents principals de la innovació a través de l'ús de les TIC, i estimular i informar els proveïdors tecnològics i tot l'entorn educatiu sobre les eines més innovadores que faciliten l'aprenentatge personalitzat i la tasca docent i de gestió.

Adreçat a:

  1. Qualsevol centre educatiu que tingui com a missió l'educació o la formació, des de l'educació infantil fins a la formació per a adults, ja siguin de caràcter públic, privat o concertat.
  2. Qualsevol empresa a nivell mundial que dediqui els seus mitjans de producció a obtenir béns i serveis tecnològics per a l'educació, la formació i l'aprenentatge.

Temàtica: Els projectes hauran de fer referència a tres temàtiques concretes:

  • Eines i aplicacions didàctiques d'ús per a la pràctica docent o continguts digitals.
  • Eines per millorar la gestió organitzativa i administrativa.
  • Eines i plataformes per a la comunicació virtual .

Termini per presentar-hi les candidatures: 30 de setembre de 2011.

Més informació:

  • Plana web de la trobada ITWorldEdu 2011
  • Bases del Premi ITWorldEdu 2011

Et pot interessat també