Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

XV edició dels Premis CODESPA

Publicat el 13/09/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
XV edició dels Premis CODESPA
XV edició dels Premis CODESPA

L'objectiu dels Premis CODESPA és reconèixer la contribució del sector privat i la societat civil a la lluita contra la pobresa a través d'una acció solidària. Empreses, PIMES, col·lectius d'empleats i periodistes hi poden participar tot explicant les accions que han desenvolupat per millorar les condicions de vida de comunitats de països empobrits.

La convocatòria consta de quatre categories:

  • Empresa Solidària: Adreçat a empreses que obrir vies de desenvolupament en països empobrits.
  • PIME Solidària: Reconeix la tasca de les petites i mitjanes empreses que promouen accions que contribueixen al desenvolupament .
  • Voluntariat Corporatiu: Reconeix la tasca dels empleats en els programes de voluntariat corporatiu amb el suport de l'empresa.
  • Periodisme per al Desenvolupament: Pretén reconèixer el treball periodístic realitzat per professionals, en les modalitats de periodisme gràfic, imprès, radiofònic, televisiu o digital, que hagi contribuït a la sensibilització de la societat espanyola en la problemàtica de les persones que viuen en els països en desenvolupament i les seves possibles solucions.

En totes les categories, cal enviar les candidatures abans del 15 d'octubre. Per a més informació podeu consultar les bases dels Premis CODESPA.