Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Es presenta un informe sobre l'impacte social i econòmic dels telecentres

Publicat el 26/04/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Presentació de l'informe de l'impacte dels telecentres
Presentació de l'informe de l'impacte dels telecentres

L'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros presentarà demà, dimecres 27 d'abril, un informe sobre l'impacte socio-econòmic dels telecentres. Tindrà lloc a Madrid i es podrà seguir en directe a través d'Internet.

Es tracta d'una avaluació global de l'impacte socio-econòmic de les xarxes de telecentres regionals que pertanyen a l'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros, atenent les actuacions dels projectes i la incidència en el territori.

Els objectius d'aquesta avaluació són:

  • Fer una foto fixa de les Xarxes Regionals de Telecentres.
  • Identificar i valorar les actuacions més rellevants.
  • Conèixer quines són i com han evolucionat els principals indicadors de cada Xarxa de Telecentres, així com les principals partides d'inversió.
  • Relacionar els indicadors d'ús i d'inversió amb l'impacte socio-econòmic i social en el territori, amb detall de cadascuna de les comunitats autònomes participants.

Aquest informe es presentarà el 27 d'abril a les 12:00 hores a l'edifici Hub-Madrid i es podrà seguir per videostreaming a través del web de la Comunidad de Telecentros. També serà present a Twitter amb els hashtags # impactoTC, # telecentres i a l'espai de Facebook de la Comunidad de Redes de Telecentros.

Més informació