Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Programa Connecta't a la BPM de Cambrils

Publicat el 19/12/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logos del Programa Connecta't
Logos del Programa Connecta't

Durant el mes de gener, a la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils, s’impartirà un curs d’introducció a l’entorn informàtic i, un altre, d’eines per a la recerca de feina. Tots dos formen part del programa Connecta't.

El programa Connecta’t és una col·laboració entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) per impartir formació informàtica bàsica a persones que es troben a l’atur i que estan inscrites com a demandants d’ocupació.

La Biblioteca Pública Municipal com a centre de la Xarxa Punt TIC tornarà a oferir el proper mes de gener dos cursos, gràcies a la participació en aquest programa. Un de 15 hores, per aprendre a emprar les eines informàtiques i multimèdia útils per als processos de recerca de feina, i un altre de 10 hores, per fer servir el currículum vitae, la carta de presentació i els portals d’ocupació a Internet per optimitzar la recerca de feina.

Les inscripcions per realitzar els cursos es faran directament a l’Oficina del SOC de Cambrils i s’impartiran a la sala multimèdia, situada a la primera planta, de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils.

Per a més informació: