Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Punt TIC s'adhereix a la Comunidad de Redes de Telecentros

Publicat el 04/04/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Asociación Comunidad de Redes de Telecentros
Asociación Comunidad de Redes de Telecentros

La Xarxa Punt TIC s'ha adherit a l'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros, per tal de compartir idees i projectes amb altres entitats que treballen, com nosaltres, per fomentar la Societat de la Informació entre la ciutadania.

Amb la incorporació de la Xarxa Punt TIC, l'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros compta ja amb gairebé 8.000 centres TIC. Aquesta comunitat de xarxes de telecentres funciona des de 2008 amb la finalitat d'agrupar a entitats que treballen en la creació, dinamització i manteniment d'espais públics destinats al foment de la Societat de la Informació, mitjançant la promoció de l'accés de la ciutadania a les TIC.

A través d'aquest acord, Ricard Faura i Homedes, cap del Servei de Societat del Coneixement de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, ha assumit la vocalia de Coordinació de Grups de treball de la Junta Directiva.

L'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros ha fet difusió d'aquesta notícia a la seva plana web: Cataluña se incorpora a la Comunidad Redes de Telecentros.