Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Resultats i nova edició de l'enquesta sobre adaptacions per a usuaris/àries amb dispacacitats

Publicat el 10/01/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Adaptacions
Adaptacions

L'enquesta "Nivell de coneixement sobre usuaris/àries i adaptacions per a persones amb discapacitats" va ser realitzada entre el maig i el novembre del 2010. Va dirigida a dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC i recaba informació sobre els coneixements dels dinamitzadors/ores sobre els usuaris/àries amb discapacitats i les adaptacions existents per a aquest col·lectiu.

Aprofitant la publicació dels resultats, s'obre una altra edició de l'enquesta, amb la idea de que arribi a un major nombre de dinamitzadors i dinamitzadores, i poder fer una anàlisi comparativa i evolutiva.

Animeu-vos a omplir l'enquesta d'aquest any. Són només 5 minuts i els resultats ajuden a decidir com s'empren els recursos. Enllaç a l'enquesta del 2011.

A més a més, us recordem que, si ja treballeu amb persones amb discapacitats, des de l'Oficina Tècnica us oferim un servei de préstec d'adaptacions per a treballar amb aquest col·lectiu. Podeu consultar les diferents adaptacions aquí. I si hi esteu interessats/des, només us heu de posar en contacte amb l'Oficina Tècnica: oficina.tecnica [arrova] punttic.cat – 902 365 209.

Fitxers adjunts: