Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Reunió preparatòria de projectes Grundtvig, al CTFC

Publicat el 20/01/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de la reunió preparatòria del projecte per al Grundtvig
Imatge de la reunió preparatòria del projecte per al Grundtvig

La setmana passada es va fer al CTFC, a Solsona, una reunió amb tècnics del Centre d’assistència Social a la Tercera edat i a la Infància de Sanguedo (Portugal), per tal de preparar propostes de projectes per a la convocatòria Grundtvig.

De la reunió va sorgir la idea de preparar un projecte basat en l’intercanvi de coneixement intergeneracional, a partir de temes vinculats a les tradicions i a la cultura, experiències professionals i vitals i en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Es va comptar amb la participació de la gent gran usuària habitual del Punt TIC del Solsonès, que van explicar les activitats i experiències que han tingut amb les TIC.

El CASTIIS, Centre d’Assistência Social à Terceira Idade e Infância de Sanguedo, és una institució d’utilitat pública, que depèn del Ministeri d’Educació i del Ministeri de Treball i Solidaritat Social de Portugal, que dinamitza i coordina serveis d’infermeria, llars d’infants, centres d’activitats d’oci, serveis d’ajut a la llar i d’assistència social, entre altres.