Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

VI Concurs d'Imatge Digital, al Punt TIC Santa Bàrbara

Publicat el 04/05/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell del VI Concurs 'Imatge Digital de Santa Bàrbara
Cartell del VI Concurs 'Imatge Digital de Santa Bàrbara

Un any més el Punt TIC de Santa Bàrbara convoca el concurs d’imatge digital de Santa Bàrbara. El concurs pretén apropar i donar a conèixer aquest municipi, tan per la riquesa natural, arquitectònica com personal. El tema de la VI Edició del concurs de fotografia digital és: retrats, posats i robats.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Pot presentar imatges al concurs qualsevol persona, excepte els organitzadors i les persones que col·laborin en la puntuació. Cada participant podrà presentar un màxim de tres imatges, les quals hauran de ser inèdites i no guardonades en altres concursos.

S'hi poden presentar fotografies en paper o imatges en format digital, amb una resolució mínima de 1280x1024 ppp (càmera 3 Mpix mínim). S'acceptaran collages, muntatges, fotografies pintades o manipulades digitalment de manera que s'alteri el contingut de les imatges.

Les imatges hauran de tenir el títol de les mateixes escrit darrera la fotografia o al nom del fitxer. Es presentaran en paper o en un dispositiu d’emmagatzemament digital, tancades en un sobre, a l'exterior del qual s'escriurà un pseudònim. S'entregarà un altre sobre amb el pseudònim escrit a l'exterior i un full amb les dades personals: nom i cognoms, adreça, data de naixement i telèfon de l'autor a l'interior.

En cas de presentar fotografies manipulades digitalment els participants poden presentar la foto original perquè el jurat pugui valorar el treball realitzat.

 

Per a més informació podeu consutar les bases.