Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tallers TIC de juny a elCanal

Publicat el 25/05/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge tallers TIC d'elCanal
Imatge tallers TIC d'elCanal

El Punt TIC d'elCanal segueix amb la seva oferta de tallers mensuals. Cada setmana s'ofereixen tres sessions sobre temàtiques variades. L'oferta del mes de juny combina tallers lúdics, informatius, alguns dirigits a les empreses i d'altres que miren decididament a l'estiu.

Un dels tallers programats és el de pissarra digital (divendres 3 de juny, a les 18:00h). Aquesta eina és una de les apostes educatives més importants i repassarem el seu funcionament.

Els dies 16 i 17 de juny es realitzaran dos tallers amb un fort component professional. L'objectiu és donar a conèixer Xarxes socials professionals com Linkedin i una eina per compartir documents entre equips, Dropbox.

Els tallers més informatius són els de Compr@ en línia, el de Programari lliure, un altre de subscripcions RSS i el de Tràmits en línia. Aquest últim es realitza mensualment per tal de donar a conèixer l'apartat L'Ajuntament a un clic del web de l'Ajuntament de Manlleu.

La vessant més lúdica inclou els tallers de Grooveshark (una opció per escoltar música de franc), Cuina i un taller amb Recursos infantils.

Per participar a qualsevol taller, podeu trucar al 93 851 11 73 o enviar un correu a elcanalpuntic[arrova]gmail.com.

Al fitxer adjunt  podeu veure tota la programació i horaris dels tallers de juny.

Fitxers adjunts: