Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vídeo-reportatge sobre el projecte de Voluntariat i Gent Gran de l'Òmnia d'Igualada

Publicat el 04/04/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge d'un voluntari i un alume a l'Òmnia d'Igualada
Imatge d'un voluntari i un alume a l'Òmnia d'Igualada

El Punt TIC-Òmnia del Centre Cívic Montserrat-Igualada ha començat un projecte de voluntariat digital. Ara, compten amb un equip de 5 voluntaris que dinamitzen el punt durant els usos lliures i, fins i tot, s'atreveixen a impartir tallers.

Les obres de remodelació del Casal de la Gent Gran d'Igualada van fer que els seus usuaris es traslladessin a les instal·lacions de l'Òmnia. Aquest inconvenient inicial s'ha acabat convertint en una oportunitat d'aprenentatge i convivència per a tots. La filosofia és compartir els coneixements que la gent gran ha anat adquirint durant la seva vida professional amb la resta del món. Un bon exemple és el Salvador. Desprès de 30 anys com a fotògraf, ara s'atreveix a donar classes de fotografia i retoc digital.

El projecte de voluntariat va començar fa uns mesos però està previst que creixi en un futur amb la incorporació de voluntaris més joves. A continuació, pots veure un vídeo-reportatge que ens mostra què fan i com ho fan els voluntaris de l'Òmnia d'Igualada.