Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Xarxa de Telecentres de Lleida fa un curs a l’hospital de dia Miquel Martí i Pol

Publicat el 03/03/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Hospital de dia Miquel Martí i Pol de Lleida
Hospital de dia Miquel Martí i Pol de Lleida

Aquesta xarxa municipal, que organitza diferents activitats relacionades amb les noves tecnologies de la informació, ha impartit un curs de fotografia digital als usuaris/àries i personal de l'hospital de dia Miquel Martí i Pol de la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida.

La Xarxa de Telecentres i Punt de Dinamització TIC de l'Ajuntament de Lleida ha impartit un curs de fotografia digital a l'hospital de dia Miquel Martí i Pol de la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida, en el qual han participat usuaris/àries i personal del centre. La fotògrafa Tere Güerre ha estat l’encarregada d’impartir-lo.

L’objectiu de la Xarxa de Telecentres i Punts de Dinamització TIC és la difusió de les noves tecnologies de la informació i les telecomunicacions, ja sigui a nivell d’entitats, empreses o col·lectius professionals, com a nivell d’usuari entre els ciutadans i ciutadanes.

La Xarxa de Telecentres i Punts de Dinamització TIC disposa de 20 centres on organitza habitualment diferents cursos i tallers, encara que la seva activitat també es trasllada a altres espais i instal·lacions, tant ciutadanes com professionals o empresarials, per dur-hi a terme propostes impulsades des de la mateixa xarxa.