Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

XI Premi Barcelona Associacions

Publicat el 30/03/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip del Consell Municipal d'Associacions de Barcelona
Logotip del Consell Municipal d'Associacions de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona i el Consell Municipal d'Associacions de Barcelona convoquen el Premi Barcelona Associacions 2011 a les Bones Pràctiques de Participació i Foment de l'Associacionisme, dirigit a entitats que treballin per enfortir les seves estructures de funcionament democràtic i a l'impuls dels processos participatius interns. Termini: 13/04(2011.

Organisme: Ajuntament de Barcelona i Consell Municipal d'Associacions de Barcelon.

Objectiu: L'objectiu del premi és reconèixer les bones pràctiques que utilitzen les entitats per incentivar la participació interna en les associacions dels seus associats/es i col·laboradors/es, entesa com una estratègia per enfortir l'associacionisme. Les propostes es valoraran en funció dels següents conceptes: innovació, adaptació a les noves realitats, resultats, activitats, metodologies i nous enfocaments de qualitat a favor de la participació dels associats i associades i de la ciutadania. Es valorarà l'interès general i la utilitat social de l'associació i de les propostes presentades.

Adreçat a: Poden concórrer a aquest premi les entitats i associacions de la ciutat de Barcelona que estiguin legalment constituïdes com a associacions sense afany de lucre inscrites en el Fitxer General d'Entitats Ciutadanes Les propostes de bones pràctiques podran ser presentades per una o vàries entitats.

Premis: El primer premi té una dotació econòmica de 9.000 € i el segon de 6.000 €.

Termini: 13 d'abril de 2011.

Més informació: