4 podcast sobre educació i TICs
4 podcast sobre educació i TICs. Autor: Pexels. 2012. Licencia: BY-SA.

EdTech Tips: Educació i Tecnologia

Des de Lima ens arriba EdTech Tips, un podcast basat en entrevistes a diferents professionals de l'educació per a aprendre sobre innovació pedagògica i la integració de la tecnologia en els processos d'ensenyament i aprenentatge.Trobaràs contingut tan interessant com les oportunitats i desafiaments de l'educació digital o idees sobre ciutadania digital en temps de Covid19.

The TIC Experience Podcast

The TIC Experience Podcast és un espai per a xerrar tot sobre tecnologia, emprenedoria i innovació impulsat per dos docents TIC de Buenos Aires. En cada episodi parlen amb persones expertes sobre intel·ligència artificial, realitat virtual, apps, màrqueting digital i molt més.

Duelo TIC TAC

Duelo TIC TAC és un programa educatiu on la tecnologia és la protagonista. En cada episodi es debatran en duel diferents aplicacions tecnològiques per a finalment conèixer els avantatges i desavantatges que presenten dins del procés d'ensenyament-aprenentatge.

Hijas de Internet

Hijas de Internet és un podcast sobre tecnologia i les implicacions de néixer i créixer en l'era de la revolució digital impulsat per dues dones TIC. En ell, comparteixen les seves experiències per a utilitzar el potencial de les plataformes digitals de la millor manera possible.