Aprenentatge mòbil. Imatge CC BY-NC 2.0 de Jonathan Nalder (Flickr)
Aprenentatge mòbil. Imatge CC BY-NC 2.0 de Jonathan Nalder (Flickr).

Als països desenvolupats, 4 de cada 5 persones posseeixen i utilitzen un telèfon mòbil. Són moltes les experiències d'educadors, educadores i alumnes que utilitzen dispositius mòbils per accedir a una gran varietat de continguts educatius, parlar i compartir informació amb altres educands, sol·licitar suport a companys, companyes i professorat, crear continguts de manera col·laborativa, etc.

Davant d'aquest context tan divers, la comunitat internacional representada per la UNESCO ha definit unes polítiques d'aprenentatge mòbil que volen servir com un marc de treball per als diferents països membres. El Centre UNESCO de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill i la UNESCO et conviden a conèixer-les el 23 de setembre, a les 18.30 hores, al CaixaFòrum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 de Barcelona).

En l'acte es debatrà sobre les recomanacions d'aquest informe de l'Organització de les Nacions Unides per a la Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) i sobre les estratègies que es podria adoptar a Catalunya per donar resposta a escenaris d'aprenentatge més rics i complexes.

Hi participaran David Atchoarena, director de la Divisió de Desenvolupament del Professorat i Educació Superior a la UNESCO, i Mercè Gisbert Cervera, coordinadora del Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia i del Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili. Moderarà Eduard Vallory, president del Centre UNESCO de Catalunya.

Per assistir-hi cal realitzar la inscripció a través d'aquest formulari. Hi haurà servei de traducció simultània al català i a l'anglès. La presentació es podrà seguir per streaming i també a través de Twitter amb l'etiqueta #perspectivesbofill.

Més informació

 

Cuando

Donde

CaixaFòrum
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038