imatge El tret més significatiu de la Xarxa Punt TIC és que els punts no són de titularitat de la Generalitat de Catalunya, sinó que es creen a partir de l'acord entre aquesta i les corporacions locals, i en alguns casos amb entitats sense ànim de lucre. Aquesta estratègia respon a l'afany que els responsables més pròxims en el territori, i a la ciutadania on se situa el punt, es facin seu el projecte i l'assumeixin amb responsabilitat, fent-se càrrec dels costos del local i de personal (han de contractar la persona que dinamitzi el punt).

Com pots adherir-te a la Xarxa Punt TIC?

Per a demanar l'adhesió en la Xarxa Punt TIC, has de fer-ho a través d'aquest enllaç. Per a més informació sobre aquest tràmit, pots contactar amb l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC: a través del correu electrònic oficina.tecnica@punttic.cat o per telèfon al 902.365.209. L'Oficina Tècnica i de Dinamització de la Xarxa Punt TIC fa seguiment de l'activitat de la Xarxa per a atendre les necessitats dels seus membres, oferir-los el seu suport, assessorament i acompanyament i identificar noves oportunitats de futur.

A més a més, al Campus de formació de la Xarxa Punt TIC tens a la teva disposició el Curs de acollida, dirigit a totes les persones que s'incorporin com dinamitzadores o que vulguin conèixer el funcionament i els avantatges de formar part de la Xarxa.