Acaba el termini de presentació de propostes pel Segon Concurs d’Idees Innovadores organitzat pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC).

2n Concurs d'Idees de Projectes Innovadors
2n Concurs d'Idees de Projectes Innovadors.

El concurs estava adreçat a persones físiques o jurídiques residents a Catalunya, que tinguessin pensat o concebut un projecte empresarial innovador, amb perspectives racionals de materialitzar-lo, relacionat amb la fabricació de béns o la prestació de serveis, i que suposin una innovació i diversificació del teixit existent o la penetració en nous mercats.

S’hi han presentat un total de 14 projectes d’arreu de Catalunya, que seran valorats pel tribunal durant el mes d’abril.

El concurs pretén animar a persones, empreses i entitats, fomentant l’esperit emprenedor per generar la creació d’empreses i augmentar l’ocupació al territori rural.

Els objectius primordials han estat:

  • Incentivar la generació d’idees de negoci
  • Estimular el creixement d’empreses amb projectes de futur i amb capacitat d’assimilar els canvis d’un entorn global i competitiu
  • Fomentar la innovació i la creativitat, principalment en el medi rural
  • Identificar persones innovadores
  • Identificar projectes innovadors capaços de materialitzar-se i convertir-se en un negoci viable, amigables amb el medi ambient

Els resultats es donaran a conèixer en la inauguració del Viver d’Empreses CEI Solsonès.

Des del CTFC es vol agrair als participants la seva col·laboració, i felicitar-los per la qualitat dels projectes.