Logotip del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya
Logotip del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 Organisme: Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Categories:

  • Categoria a) Premi Marta Mata: mestres, professores o professors que per la seva trajectòria personal i professional han excel·lit en l'exercici de la seva tasca docent.
  • Categoria b) Centres educatius que imparteixen ensenyaments de règim general o especial i que han dut a terme experiències reeixides d'innovació pedagògica.
  • Categoria c) Institucions que han contribuït al procés de construcció d'una escola catalana de qualitat al servei de la societat catalana i que s'han distingit per la defensa de l'educació i els seus valors.

A més, el jurat pot proposar la concessió del Premi extraordinari Joan Triadú, per l'excepcionalitat de la personalitat, centre educatiu o institució.

Dotació: Els Premis consisteixen en un diploma acreditatiu i en el lliurament de les quantitats següents: 12.000 euros en les categories a) i b), i 6.000 euros en la categoria c). El premi Joan Triadú, si s'escau, està dotat amb la quantitat que correspongui a la categoria del premi extraordinari atorgat, és a dir, fins a un màxim de 12.000 euros.

Termini de presentació de les propostes de concessió: 11 d'octubre de 2011.

Més informació: