El pròxim dijous 9 de maig, de 18 a 19.30 hores, es portarà a terme la quarta sessió del cicle ‘Créixer entre pantalles?’, que posarà el focus en les desigualtats i les bretxes digitals.

Imatge del Canòdrom
Imatge del Canòdrom. 2023. Tipus de lletra: Canòdrom. Llicència: Tots els drets reservats.

Sota el títol ‘A l’aula i més enllà de l'aula: desigualtats i digitalització’, el pròxim dijous 9 de maig, de 18 a 19.30 hores, es portarà a terme la quarta sessió del cicle ‘Créixer entre pantalles?’, que posarà el focus en les desigualtats i les noves bretxes digitals. En concret, la quarta sessió del cicle comptarà amb la participació de quatre persones professionals vinculades amb l’àmbit d’anàlisi i investigació: Sandra Gómez, investigadora de la Fundació Ferrer i Guàrdia, Carlos Bajo, periodista i investigador social d’Oxfam Intermón, Agnès Pàmies, directora del programa ‘Code Club’ de la Fundació Bofill, i Lidón Gasull, directora de l’aFFaC.

Així doncs, aquest 2024, el Canòdrom. L’Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica., que es troba al Carrer de Concepción Arenal, número 165, de la ciutat de Barcelona, dinamitza el cicle ‘Créixer entre pantalles?’, que se centra en una temàtica clau: la presència de pantalles i de dispositius digitals en la vida quotidiana dels infants, dels adolescents i dels joves i els seus impactes en el desenvolupament dels menors. Obert a tothom, el cicle busca explorar els desafiaments i reflexionar sobre la digitalització, centrant-se en un enfocament crític i de drets digitals. En aquesta línia, la cinquena sessió es farà durant el mes de juny i donarà veu a infants, adolescents i joves per a conèixer les seves percepcions, les seves perspectives i les seves sensacions sobre la utilització de dispositius. L’objectiu del cicle és construir un entorn digital que respongui a les seves necessitats.