Fins al pròxim diumenge 8 d’octubre, les empreses que vulguin visibilitzar els seus projectes poden presentar les seves candidatures al reeixit certamen. Vols saber-ne tots els detalls?

Imatge de bombetes
Imatge de bombetes. 2018. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

Aquesta tardor, torna Catalunya Impacta, un programa de reconeixement de les millors iniciatives que valoren el caràcter transformador de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació sobre el teixit econòmic i sobre el teixit social de Catalunya. El Cercle Tecnològic de Catalunya ha presentat la segona edició del reeixit certamen i ha obert el període de presentació de les candidatures. Les empreses que vulguin visibilitzar els seus projectes de transformació digital poden presentar les seves candidatures en alguna de les tres categories convocades: el sector primari, el sector industrial i el sector serveis.

Així doncs, dins del sector primari, es preveuen projectes que transformin el sector agrícola, ramader, pesquer i les indústries extractives, que permetin un ús i una gestió més eficient dels recursos naturals, implementin sistemes de monitoratge i de control de la producció i assegurin la traçabilitat i la transparència. Tot seguit, dins del sector industrial, es preveuen projectes que promoguin canvis profunds en els sistemes industrials i en el teixit manufacturer, apropant la realitat d’una indústria 4.0, com sistemes d’automatització de la producció, de manteniment predictiu d’actius industrials, de connectivitat i de monitoratge del procés productiu. A continuació, dins del sector serveis, es preveuen projectes que representin un salt qualitatiu dels models de negoci de les empreses de serveis gràcies a l’aplicació de les noves tecnologies, com l’optimització de la cadena de logística i de transport de mercaderies, la millora de l’experiència i de la satisfacció de les persones usuàries en el comerç al detall, les transformacions en l’àmbit de la promoció turística i els serveis d’oci i d’entreteniment.

La data límit per a la presentació de les candidatures és el pròxim diumenge 8 d’octubre.