Aquesta tardor, prop d’una seixantena de persones formaran part de les propostes formatives ‘Mou-te pel telèfon mòbil’, ‘Retoc d’imatges amb GIMP i IA’ i ‘Navega amb seguretat per la xarxa’.

Imatge del Punt Òmnia de La Seu d’Urgell
Imatge del Punt Òmnia de La Seu d’Urgell. 2024. Tipus de lletra: Punt Òmnia de La Seu d’Urgell. Llicència: Tots els drets reservats.

Aquest trimestre, el Punt Òmnia de La Seu d’Urgell dinamitzarà nous tallers sobre competències digitals oberts a tota la ciutadania. De moment, prop d’una seixantena de persones participaran en quatre propostes formatives: ‘Mou-te pel mòbil’ (dues edicions), ‘Retoc d’imatges amb GIMP i intel·ligència artificial’ (una edició) i ‘Navega amb seguretat per la xarxa’ (una edició). Amb la voluntat d’afavorir la inclusió digital a través de la tecnologia, durant els propers mesos, el Punt TIC col·laborarà amb entitats i col·lectius de la localitat com, per exemple, el jovent de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), les persones amb diversitat funcional del Centre Claror, el Servei d’Ocupació de Catalunya, l’Àrea Bàsica de Salut del Centre d’Atenció Primària (CAP) i el jovent d’Itineraris Formatius Específics (IFE) de l’Institut Joan Brudieu de la localitat. En total, unes setanta-cinc persones faran ús dels serveis, dels programes i de les iniciatives del Punt Òmnia de La Seu d’Urgell. Paral·lelament, el Punt TIC continuarà esdevenint un punt de suport i un espai d’acompanyament, on la ciutadania pot gaudir d’unes hores setmanals d’accés lliure als diferents dispositius digitals de les instal·lacions.