Entre altres, destaquen els cursos per a persones adultes per a aprendre les funcionalitats dels ordinadors i dels dispositius mòbils, pensats per a treballar les competències TIC de l'alumnat.

Imatge del Punt TIC Smartcentre de Santa Bàrbara
Imatge del Punt TIC Smartcentre de Santa Bàrbara. 2024. Tipus de lletra: Punt TIC Smartcentre de Santa Bàrbara. Llicència: Tots els drets reservats.

Durant els propers mesos, el Punt TIC Smartcentre de Santa Bàrbara organitzarà nous cursos i tallers. Entre altres, destaquen els cursos per a persones adultes per a aprendre les funcionalitats dels ordinadors i les possibilitats dels dispositius mòbils, pensats per a treballar les competències TIC de l’alumnat, especialment de les persones grans, perquè siguin tan autònomes com sigui possible en l’ús de les TIC. De la mateixa manera, i en col·laboració amb l’Institut Les Planes, el Punt TIC Smarcentre de Santa Bàrbara portarà a terme un curs formatiu de preparació per a l’obtenció del certificat ACTIC destinat al jovent que cursa el Batxillerat al centre educatiu. L’objectiu és apropar-se als nois i a les noies per a conèixer les seves necessitats i les seves inquietuds i oferir-los eines i serveis per a ajudar-los en la seva trajectòria formativa. Així mateix, i en col·laboració amb l’AFA de l’Escola Jaume Balmes, el Punt TIC Smartcentre de Santa Bàrbara dinamitzarà diverses activitats extraescolars d’informàtica i de robòtica educativa, on l’alumnat del centre educatiu podrà treballar i incrementar la seva capacitat digital. També, durant el curs escolar 2024-2025, es faran diferents tallers de formació en impressió 3D, s’impulsaran diverses jornades educatives sobre ciberseguretat i es continuarà promovent el projecte del Necesser TIC, presentat en el marc del Dia Internacional de les Dones.

Per a més informació, es pot escriure a smartcentre@santabarbara.cat o trucar al 977 719 136.