El tweetchat es realitzarà el mateix dimecres 6 de maig, a les 15.00 hores. Per participar-hi cal tenir un compte de Twitter i llançar preguntes amb l'etiqueta #NGOtechchat. També podeu mirar les preguntes que s'han formulat, contestar-les o compartir-les, i interactuar amb els altres usuaris que han formulat preguntes.
Podeu crear-vos un recordatori sobre la xerrada, registrant-vos en aquesta llista de correu electrònic o acceptant l'esdeveniment de Facebook.
El Registre d'Interès Públic ha creat el domini web específic per a les Organitzacions No Governamentals amb l'objectiu d'identificar i distingir les ONG. De ña mà del nou domini serà més fàcil reconèixer aquelles organitzacions validades i reconegudes de manera oficial. De fet, caldrà que les ONG sol·licitants compleixen set requisits que van des de la seva estructura i activitats fins a la seva legalitat i objectius. D'aquesta manera, es pretèn que la legitimitat d'aquestes entitats estigui assegurada.
Global ngo serà l'encarregada de gestionar les demandes. En el cas de Catalunya, però, és Iwith.org qui estarà al capdavant de sol·licituds de dominis i qui acompanyarà a les organitzacions en català o castellà durant el procés.
En l'actualitat, la majoria de les organitzacions tenen el domini .org, tot i que no hi ha un control específic sobre els demandants d'aquesta extensió. El nou domini, en canvi, sí servirà com a directori d’ONG i permetrà una major visibilitat de les diverses organitzacions, a més de ser un camí de col·laboració i comunicació entre elles.