Innovació tecnològica
Innovació tecnològica.

El 13 de març de 10:00 a 13:30 h es celebrarà una trobada, organitzada per CTecno, a la Sala d'actes de la Diputació de Lleida (C/ Carme, 26 - 25007, Lleida) sobre aquesta temàtica.

L'assistència és gratuïta. Cal formalitzar la inscripció emplenant el formulari que trobareu al web de la jornada.

El programa és el següent:

 10:00 - 10:30

Benvinguda i presentació del CIT 2020

Sr. Francesc Noguera, coordinador del Projecte CIT CAT 2020
Dr. Albert Sorribas, vicerector de Política Científica i Tecnològica de la Universitat de Lleida
Sr. Joan Horaci Simó, president de la Cambra de Comerç de Lleida
Sr. David Ferrer, coordinador general de projectes de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (Generalitat de Catalunya)

 

 10:30 - 11:30

Ponències

 

Les comunitats RIS3CAT, una oportunitat per assolir resultats d'innovació en el sector agroalimentari
Dr. Albert Sorribas, vicerector de Política Científica i Tecnològica de la Universitat de Lleida


Tecnologies facilitadores transversals: eines al servei de la Indústria Alimentària
Dr. Pedro Elez, Departament de Tecnologia d'Aliments de l'ETSEA (Agrotecnio), Universitat de Lleida


Contribució d'Agrotecnio a la Innovació en el sector agroalimentari
Dr. Gustavo Slafer, professor Investigador d'ICREA (Universitat de Lleida)

El benestar animal tecnificat, amb la Granja Plus, genera un nou model de producció
Sr. Joan Sanmartín, veterinari assessor de Direcció d'Empresa, Patologia i Coordinador d'OPP Group

 

 11:30 - 12:00

Coffee Break

 

 12:00 - 13:30

Taula rodona: "Globalització i empresa en el sector agroalimentari"

Sra. Yvonne Colomer, directora de la Fundació Triptolemos
Sr. Miguel Ángel Cubero, director d'I+D d'Indulleida
Sr. Jaume Sió, subdirector de Transferència i Innovació Agroalimentària del DAAM de la Generalitat de Catalunya
Sra. Núria Llanes, responsable de nutrició de la Cooperativa Ivars d'Urgell
Sr. Joan Martí, CEO de Lleida Soft, SL.

Sra. Mariona Sanz, directora de la Unitat d'Innovació Empresarial d'ACCIÓ


Modera: Sr. Francesc Xavier Medina, director de la Càtedra UNESCO d'Alimentació, Cultura i Desenvolupament de la UOC

 

 13:30

Cloenda

Sr. Jordi William Carnes, president del CTecno
Il·lm. Sr. Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida