El pròxim dijous 26 de setembre, de 10 a 11.30 hores, s'organitzarà una nova trobada virtual sobre ‘Més Digitals’ per a les persones dinamitzadores i les entitats gestores de la Xarxa Punt TIC.

Imatge del programa 'Més Digitals'
Imatge del programa 'Més Digitals'. 2024. Tipus de lletra: Programa 'Més Digitals'. Llicència: Tots els drets reservats.

Aquest mes de setembre, la nova trobada virtual de la Xarxa Punt TIC se centrarà en el programa ‘Més Digitals’, que promourà l’apoderament digital de més de 90.000 persones mitjançant més de 9.000 cursos que s’impartiran arreu de Catalunya. La nova sessió en línia es farà el pròxim dijous 26 de setembre, de 10 a 11.30 hores, i estarà dirigida a les persones dinamitzadores i a les entitats gestores de la Xarxa Punt TIC. En concret, la nova trobada virtual de la Xarxa Punt TIC comptarà amb la participació de l’Esther Subias i de l’Imma Martinell de l’equip del Pla de Xoc contra la Bretxa Digital de la Generalitat de Catalunya. En primer lloc, les dues ponents presentaran el Pla de Xoc contra la Bretxa Digital i les accions formatives relacionades. Tot seguit, explicaran les oportunitats de col·laboració entre la comunitat de la Xarxa Punt TIC i el programa ‘Més Digitals’. Per últim, s’obrirà un espai d'intercanvi i de preguntes amb les persones participants.

En aquest sentit, la Direcció General de Societat Digital del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya impulsa el programa 'Més Digitals' que disposa d’un pressupost de 22,7 milions d’euros que es destinaran a promoure l’apoderament digital de més de 90.000 persones mitjançant més de 9.000 cursos que s’impartiran arreu de Catalunya per a ajudar la ciutadania a assolir competències bàsiques en l’àmbit digital i alhora millorar la seva qualitat de vida mitjançant l’ús de les noves tecnologies de manera segura, inclusiva, sostenible, democràtica i equitativa. Els cursos seran gratuïts, presencials i dirigits a persones majors de 60 anys i persones en situacions de vulnerabilitat, tindran una durada de quinze hores i es portaran a terme en grups reduïts. En concret, s’oferiran tres itineraris formatius que s’adaptaran als coneixements digitals previs de les persones: ‘Descobrim el món digital’, ‘Ens movem pel món digital’ i ‘Ens endinsem en el món digital’.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.

IMPORTANT: Excepcionalment, s'ha modificat l'horari i serà de 10 a 11.30 hores. Disculpeu les molèsties!