Catalunya Rural Hub fomenta el coworking rural
Catalunya Rural Hub fomenta el coworking rural. Autor: Pixabay. Llicència: BY-SA.

Segons l'informe "El moviment migratori de Barcelona en temps de Covid-19" elaborat per l'Oficina Municipal de Dades (OMD), el 8% de la població de Barcelona ha decidit deixar la ciutat arran la pandèmia. Aquesta tendència impulsada, entre altres motius, per la digitalització de les empreses i l'auge del teletreball genera noves oportunitats per als pobles rurals d'augmentar la seva població i activar l'economia del territori.

El projecte Catalunya Rural Hub neix per a promoure la deslocalització parcial o indefinida de professionals digitals que puguin treballar en remot a través de la tecnologia cap a entorns rurals i menys poblats de Catalunya. És una iniciativa pionera a Catalunya en el qual es proposa a una grup de 20 professionals de diferents perfils i corporacions traslladar-se del seu lloc habitual de treball durant una setmana a la comarca de la Garrotxa per a compartir coworking i experiències.

Quins són els requisits i els terminis de convocatòria?

La iniciativa està adreçada a:

  • Professionals del sector digital que puguin desenvolupar la seva activitat de treball a distància
  • Empreses interessades a proposar aquesta activitat als seus equips així com freelance, emprenedors, treballadors públics o professionals digitals.

Els terminis de convocatòria son: Fins el 16/04/2021: per participar la setmana del 3 de maig i fins el 23/04/2021: per participar la setmana del 17 de maig. Aquí podeu realitzar la inscripció.