Nou calendari per a la inscripció a la formació en serveis de videoconferència
Nou calendari per a la inscripció a la formació en serveis de videoconferència . Autor: Pexels. 2018. Llicència: BY-SA.

Amb l’inici de la pandèmia provocada per la COVID-19 i la prohibició de les activitats presencials, l’ús d’aplicacions i plataformes de videoconferència s’ha imposat de forma generalitzada. Davant d’aquesta situació, la Secretaria de Polítiques Digitals ha impulsat un programa de formació i assistència en l’ús de plataformes de videoconferència i telepresència, adreçada als membres de la Xarxa Punt TIC.

L’objectiu de la iniciativa és que les entitats coneguin les prestacions de cada aplicació, en treguin el màxim rendiment i decideixin quina utilitzar en funció de les seves necessitats i els serveis que ofereixen. T'informem del nou calendari i enllaços de les sessions.

La mateixa Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC ofereix als seus membres una eina de programari lliure, el Big Blue Button, com a sistema de conferències web de codi obert amb un servidor propi. Alhora, ofereix un curs per aprendre a fer-la servir, disponible des del CampusLab. Davant d’aquesta situació, la Secretaria de Polítiques Digitals ha dissenyat un programa de formació i assistència en l’ús de plataformes de videoconferència i telepresència, adreçada als membres de la Xarxa Punt TIC.

Nou calendari

Seminari d’especialització

1. Noves dates:
a. Grup de matí (de 9 a 11 h): dies 30 de juny, 2, 7 i 9 de juliol.
b. Grup de tarda (de 16 a 18 h): dies 30 de juny, 1, 6 i 7 de juliol.

2. Contingut de les sessions:

Sessió 1ª: Com fer sessions de treball col·laboratives i amb formats telepresencials i l’ús de plataformes de videoconferència i amb aplicacions i metodologies creatives.
Sessió 2ª: Com dissenyar i gestionar activitats de formació telepresencial en els diferents formats. Quines metodologies i didàctiques podem aplicar per millorar l’experiència d’usuari i del formador.
Sessió 3ª: Com dissenyar i gestionar esdeveniments en formats telepresencials o híbrids.
Sessió 4ª: Com podem dissenyar esdeveniments en format gran, gestionats i amb eines de producció i edició de vídeo, integrades en les plataformes de videoconfèrencia.

3. Enllaç per a les inscripcions

Disponible a partir de dilluns 21/06 aquí

Consultories de suport i assessorament en projectes telepresencials i ús de plataformes de videoconferència

Els objectius són assessorar-vos en el disseny, els equipaments necessaris, la integració dels diferents components tecnològics i de serveis, i també a incorporar noves metodologies, models de gestió i didàctiques, de forma específica i dedicades al projecte. Són sessions entre 2 i 4 hores, personalitzades per a cada projecte. Per demanar-ho cal emplenar aquest formulari

Debat i cloenda del projecte durant una sessió webinar

Sota el títol “El nou paradigma: l’espai, ja no és el que era, el debat i cloenda del projecte es realitzarà el dia 15 de juliol, de 10.30 a 12.30 h. Serà una conversa sobre la hibridació de les relacions, en el treball, la formació i la cultura”. Participaran persones expertes sobre les relacions híbrides, presencials i telepresencials en els temps “post COVID” i es realitzarà presencialment al Canòdrom- Ateneu d'Innovació democràtica de Barcelona i estarà limitat a 25 assistents a la sala. Aquí pots realitzar la inscripció.