El primer dia de trobada, el 24 de setembre, s'obriran debats en quatre grups temàtics. Angela Andersson de la Comissió Europea i Ioana Crihana de l'Associació Nacional de Bibliotecaris i Biblioteques Públiques a Romania hi presentaran bones pràctiques en l'educació d'adults, formació i certificació. Renata Danielienė, que treballa a l'Institut de Tecnologies de la Informació i és assessora jove a Neelie Kroes a Lituània, parlarà sobre les tendències i els reptes relacionats amb les TIC i l'ocupabilitat dels joves. Magdalena Dimkova-Velevska, de l'organització Open the Windows de Macedònia, explicarà la seva experiència professional com a educadora especial en el camp de l'educació inclusiva, les tecnologies de suport i el seu treball amb els estudiants amb discapacitats.
El segon dia portarà a professionals de la indústria de les TIC, acadèmics, responsables polítics i altres parts interessades a la mateixa taula de discussió. Entre ells trobem a Alexander Riedl (DG Connect, Comissió Europea), Gert De Laet (Cisco), Ilona Kish (Reading and Writing Foundation), Meral Akin-Hecke (Campió digital austríac), Christoph Kaletka (Universitat de Dortmund) i Joaquim Torrents (de la xarxa de telecentres espanyola). Intercanviaran els seus punts de vista sobre les competències digitals i els treballs digitals.
L'últim dia estarà dedicat a l'alfabetització mediàtica i multimèdia amb ponents de la UNESCO, Atit, la Ràdio Televisió Croata, l'Institut d'Art Dun Laoghaire, Design and Technology, l'Universitat de Zagreb, i l'Universitat d'Enginyeria Informàtica Aplicada de Croàcia. Els responsables de Telecentre Multimèdia Academy hi compartiran els resultats que han obtingut en set països socis.
Per a més informació podeu consultar la plana web de la conferència.