Aquesta sessió forma part de la primera fase del programa mTalent, que es coneix sota el nom "20 to 2000". S'estan realitzant jornades arreu del territori català, que inclouen una presentació de la Mobile World Capital i l'mTalent, així com una formació sobre com treure profit del mòbil per a un ús personal, professional i empresarial. A Sant Feliu, el programa incorpora també la xerrada “Sant Feliu, territori mòbil i estratègia col·laborativa”, que anirà a càrrec de Joan Povedano, de l’empresa POVART Estratègia Digital, col·laborador de Sant Feliu Innova i coworker del Co-Work-TIC del Punt TIC de la Torre del Roser.
Joan Povedano hi destacarà que Sant Feliu de Llobregat és una ciutat que posa en valor l’esperit emprenedor, la innovació i el talent. Exposarà diferents experiències relacionades amb el sector mobile, l'emprenedoria i la innovació social desenvolupades al municipi:
- Una comunitat educativa molt innovadora, com per exemple l’Escola Mestral amb la seva app EMeteo, una aplicació mòbil dissenyada per a un treball de recerca i que permet consultar el sistema de meteorologia web de l’escola amb les últimes dades sobre pluja, vent, pressió, radiació solar, etc.
- Trackandfit on exercici, salut i noves tecnologies tenen cabuda en aquesta veritable xarxa social esportiva i de foment de l'activitat física que compta amb la seva app per a mòbil amb múltiples interessants opcions.
- Tres emprenedors del Centre Yuzz Sant Feliu, en Manel Fradera, en Carlos Blasi i en Jordi Arcas, van llançar l'aplicació mòbil Sant Jordi App per viure una Diada 2.0, amb una aplicació de mòbil disponible en 3 idiomes (català, castellà i anglès) per adaptar la celebració del 23 d'abril a les noves tecnologies, i apropar tant la Llegenda de Sant Jordi com la Festa del Llibre als usuaris mitjançant els smartphones o telèfons intel·ligents.
- El recent itinerari georeferenciat “Coneix Collserola” que permet descobrir les rutes Parc Natural de la Serra de Collserola, al municipi de Sant Feliu de Llobregat, mitjançant codis QR i realitat augmentada, o la “clàssica” ruta amb elements d’autoconsum digital mitjançant el mòbil per conèixer edificis del Patrimoni Modernista de Sant Feliu.
- Accions més transversals i de col·laboració público-privada com per exemple, que tots els santfeliuencs i santfeliuenques amb smartphones puguin consultar la informació, sobre els noms d’alguns dels carrers de la ciutat, com el de l’escriptora i lexicògrafa Joana Raspall, realitzat pels alumnes de l’Escola Verge de La Salut mitjançant plaques QR a diferents carrers.