El centre està situat en una nau propietat de l'Ajuntament de Barcelona. Era una antiga fàbrica modernista, que ha estat rehabilitada per fomentar l’economia social i verda. La meitat de l’espai es destinarà a l’àrea de gestió de residus tecnològics, i l’altra meitat a l’àrea de formació. Les obres de rehabilitació les ha fet l'empresa d’inserció laboral de la Fundació Trinijove, que serà també l'entitat que gestionarà el centre de residus tecnològics.
L'objectiu és generar llocs de feina per a més d’una desena de joves en risc d’exclusió social en l’àmbit del reciclatge i la reutilització de telèfons mòbils, tauletes i ordinadors. També s'hi obrirà un punt de venda de material de segona mà, per tal de garantir la sostenibilitat del projecte.
A més, s'hi oferirà formació per millorar l’ocupabilitat de més d’un centenar de persones al mes, especialment joves i altres col·lectius vulnerables derivats dels Serveis Socials del Districte de Sant Martí. De fet, ja s'hi han iniciat dues formacions, una de manteniment, optimització i implementació d’equips informàtics i una altra de gestió de residus urbans i industrials, ambdues subvencionades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.