Imatge dona cis, trans o persona no binària jugant a un videojoc.
Neix un projecte d'inserció professional i laboral de dones cis, trans i no binàries a la indústria del videojoc. Author: Pexels. 2021. License: BY-SA.

El concurs llançadora FEM PowerUP Sant Feliu és un programa d'acceleració/incubació de projectes d'emprenedoria relacionats amb els videojocs i l'oci digital interactiu. Sant Feliu de Llobregat acull aquesta pionera iniciativa a nivell estatal i europeu per afavorir la inserció professional i laboral de dones cis, trans i no binàries a la indústria del videojoc

El programa tindrà una duarada de sis mesos i començarà el 10 de gener del 2022. Està format per dues fases que es desenvoluparan en format virtual i en línia. Estan formades per la
Game JAM, que tindrà lloc del 10 al 16 de gener de 2022 i el programa d'incubació, format per diferents formacion dels equips com tallers, mentories i Demo Day. Aquesta darrera fase finalitza el 2 de juliol de 2022. A més, a través de la mentorització i els tallers de capacitació i transferència de coneixement es pretén visibilitzar perfils professionals de dones veteranes i mid-senior de la indústria que puguin servir com a referent per a les participants en el programa. 

El programa FEM PowerUP Sant Feliu està promogut per l'Ajuntament de Sant Feliu, mitjançant el programa municipal de validació de prototips d'innovació urbana "Social Urban Lab" de Sant Feliu Innova, promou juntament amb diferents actors locals i agents metropolitans i estatals que van co-crear el prototip d'aquesta acceleradora/incubadora, amb l'impuls de Tecnocampus (Universitat Pompeu Fabra) i l'organització i coordinació de l'associació Totes Som Futur i d'Alexandra Samper.