El Campus d’Estiu de la Xarxa Punt TIC ofereix un curs formatiu sobre benestar digital que donarà eines, consells i recursos a les persones dinamitzadores per a treballar al voltant de la reeixida temàtica.

«Per benestar digital, entenem el punt de relació òptima de la persona amb la tecnologia», afirma Núria Lloret, dinamitzadora del Punt TIC de Can Muntanyola. El Punt TIC de Can Muntanyola treballa des de fa anys com aconseguir l’equilibri en l’ús de les noves tecnologies, com millorar la productivitat professional i com conèixer i adoptar nous hàbits per a aconseguir el benestar digital. «Dins del programa, hem dissenyat una calculadora d’estrès digital, on les persones usuàries poden detectar el grau de connectivitat», explica Lloret. En el marc del Dia Internacional del Benestar Digital, que va ser el passat divendres 3 de maig, el Punt TIC de Can Muntanyola ha posat en marxa ‘El joc sobre el benestar digital’ al perfil d'Instagram. Fins al pròxim dilluns 15 de juliol, setmanalment, es dinamitzarà una activitat de les vint-i-cinc activitats proposades per a abordar diferents aspectes relacionats amb el benestar digital. «Vam trobar que era una proposta divertida i engrescadora. 'El joc sobre el benestar digital' és un joc amb diverses tasques que contemplen i abracen el paraigua del benestar digital. Una d’elles, per exemple, és ‘Para’t i aprecia el moment d'estar present’. La veritat és que cada cop que proposem una iniciativa hi ha una bona resposta. Ara, el tema és veure els resultats», puntualitza Lloret.

En aquest marc, el Campus d’Estiu de la Xarxa Punt TIC ha programat un curs formatiu sobre competències del benestar digital, que es farà en línia i en format asíncron. L’objectiu de la formació, de sis hores de durada, que es podrà cursar entre l’1 de juliol i el 15 de juliol, serà apropar el benestar digital i donar eines i recursos a les persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC per a treballar al voltant de la temàtica.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.